De beste adviezen voor het dagelijks leven

Home Artikelen Talen

Gemengd

Diverse categorie bevat inhoud uit verschillende lagen van de bevolking. Hier vindt u tips voor sport, geld, kunst ... Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van stevig wandelen, recreatie therapie, communicatie en verschillende belangen.

---------------------------------------------------------

Het verwijderen van geur uit de kast

Wilt u blijvend te elimineren geuren, moeten alle kleding worden verwijderd uit de kasten, wassen, drogen en buff goed.Als u permanent wilt verwijderen geuren, alle kleding moet worden verwijderd uit de kasten, goed te wassen en droog buff. Sommige zijn nog steeds ventileren. Gedurende deze tijd, alle interne oppervlakken kasten Wassen met witte azijn in het water, meestal in een verhouding van 1:1. Als er tvrdokornijih vlekken, bestrijk ze met een mengsel van azijn en zuiveringszout, razmućenih tot een pasta te vormen. Putting opzij 10-20 minuten, te verwijderen en goed spoelen alles. Onnodig van de kast alvorens terug te keren het kledingstuk moet volledig droog zijn. Dit hele proces zal worden effectief en duurzaam, als we zouden niet in acht worden genomen basisregels: kwestie gebruikte kleding (al is het maar een keer) worden niet opgeslagen in de kast van de zuivere bewaren geen natte kleren. Als pokisnemo, laat het droog en de wind en een paar dagen, maar het vocht in de kast mag niet. Het kan groeien en schimmels, en de meest voorkomende bron van geur schoenen moeten niet in staat zijn om in de kast. Als het absoluut niets wat we niet kunnen vermijden, kan ons helpen een paar instructies: schoenen moeten ook goed worden gedroogd voor het reinigen, moet schoon zijn, en als u een onaangename geur, kunnen we ze in zakken met zuiveringszout (die perfect geurtjes absorbeert) zetten, zand voor katten, gemalen koffie, gemalen houtskool of watten gedrenkt met essentiële oliën. Elk nieuw paar schoenen vandaag de dag worden gekocht met die kleine zakjes waar de bal voorkomen dat de terugtrekking van vocht, en maken de meeste van hen. Als dat allemaal niet lukt, schoenen (vooral schoenen) Bewaar in afgesloten plastic zakken of dozen kasten dienen regelmatig te verluchten.
> Hoe te besparen op voedsel en hoe je goedkoop koken
> Hoe om te plakken of porselein
> De regels van handbal
> rook uit de uitlaat in wat een probleem kan zijn
> Hoe goedkoop telefoneren en consumptie
> Hoe om te controleren of de meter wordt verplaatst
> Destiny kaart lezen lot
> Hoe kan ik skis en skiverhuur te selecteren
> RUNOLIST beschermde planten
> Hoe om de snelheid te voorkomen
> Hoe maak je een hond uit het asiel te nemen ?
> Hoe om te besparen op brandstof
> Hoe zich te gedragen op een begrafenis
> voedselpiramide concept
> Wat te doen als een auto trekt?
> Hoe maak je een zak met hooi te maken
> Hoe maak je een goede bruidsmeisje te zijn
> Haaraccessoires Hoe haarborstels schoon - kammen, strijkijzers, haarspeldjes, krulspelden en een haardroger
> Hoe Skype te gebruiken
> Soemeriërs, oude beschavingen, de stadstaten
> . Hoe om te schaken
> Vitro fertilisatie
> Hoe de doorn te verwijderen - doorn in mijn vinger, been of arm
> Brandewijn of likeur peer, peer - een recept voor peer
> Hoe sudoku te spelen.
> How To Make Mosaic eens
> SloveensKroatische woordenboek, vertaling uit het Sloveense in het Kroatisch, Sloveens vertaling
> Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken in het appartement, het vernietigen van kakkerlakken en remedies tegen kakkerlakken - kakkerlakken in het huis, een appartement in de keuken
> Griekse muzen
> Hoe om paddestoelen te plukken
Talen
Artikelen

>> Paranormal

>> Gemengd

Amsterdam, NederlandGrotere kaart weergeven